Fara folos

Şi ce ar folosi unui om să cîştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om în schimb pentru sufletul său? Matei16:26 Ce poti sa dai in schimbul sufletului tau, cu ce poti sa platesti, observ ca in ziua de azi sunt foarte multi oameni care nu cred in Dumnezeu, ce o sa te faci daca exista Dumnezeu , ce o sa faci cand ai trait toata viata ca si cum nu s-ar intampla nimic dupa moarte si o sa se intample, ce faci cand o sa dai ochii cu creatorul tau, cu cel a creat totul, din pacate o sa fie prea tarziu, cauta-l azi cand inca il poti gasi, nu lasa nici o secunda pentru ca nu esti tu stapan pe viata ta, nu stii cand iti vine sfarsitul, poate chiar azi...Dumnezeu te iubeste si l-a dat pe singurul Sau fiu ca tu sa fi salvat dar sa stii ca El o sa fie si drept in ziua judecatii, fa astazi o alegere inteleapta, nu mai alerga dupa lucruri care azi sunt si maine dispar ca in ceata, nimic nu e mai sigur ca Dumnezeu pe pamantul asta.

google

Marea

Marea


joi, 30 septembrie 2010

Rugaciunea de apel 112

Am auzit zilele astea fraza: "m-am rugat si uite sa intamplat exact cum vroiam Dumnezeu mi-a raspuns la rugaciune".M-am gandit cat de des folosim noi rugaciunea de apel(as numio asa pe parcursul acestei postari),cand folosesti numarul 112? cand ai o nevoie urgenta tip accident, cineva e pe moarte, incendiu, calamitate, ceva foarte grav, cat de folosim noi rugaciunea de apel gen 112, nu te-ai rugat toata saptamana dar esti in fata unei decizii si pui mana pe telefonul lui Dumnezeu de urgenta 112, 112, 112, am mare nevoie de ajutor Doamne.
Apoi astepti infrigurat rezolvarea apelului, te gandesti oare cat de repede o sa t-i sa raspunda , cand vei avea ce ai cerut , indiferent ca e vorba de o cearta cu prietenul, probleme cu seful sau de sanatate, 112 trebuie sa functioneze totdeauna pentru ca Dumnezeu e Dumnezeu si El acolo lucreaza la 112 pentru foarte multi crestini.
Ma intreb oare cum vede Dumnezeu situatia si cum am face noi daca am fi in locul Lui, gandestete nu te-ai rugat deloc toata saptamana, nu ai citit din biblie, nu ti-ai dat zeciuiala de mult dar totusi ai nevoie de 112.
Stiu veti fi unii care imi veti povesti de dragostea lui Dumnezeu , de harul Lui , de faptul ca Isus a platit pentru pacatele noastre, totul este adevarat cu o singura ajustare...Dumnezeu nu lucreaza si nu ar trebui sa lucreze la 112, Dumnezeu ar trebui sa fie motivul pentru care sa te trezesti cu o ora mai devreme si sa il cauti, sa ai partasie cu EL in linistea diminetii, Dumnezeu ar trebui sa fie prietenul tau de fiecare zi,ar trebui sa fie sfatuitorul tau in orice moment, ar trebui sa fie indrumatorul tau, credetima Dumnezeu merita mult mai mult decat un apel de genul 112, El ,merita toata recunostiinta pentru suferinta care a indurat-o pentru noi ca noi sa fim iertati,Isus merita toata dragostea pentru o ascultare perfecta fata de Tatal, merita totul.
Interesant este ca chiar credem ca Dumnezeu ne-a raspuns pentru ca ne-am rugat si nici nu mai comparam raspunsul cu ce spune biblia.
Haideti sa lasam apelurile 112 pentru cei care au cu adevarat nevoie ,noi sa folosim reteaua uzuala gen citirea bibliei, timp personal, relatie de prietenie cu Dumnezeu si multe altele care ar putea fi enumerate.
Sa stiti ca un singur Dumnezeu avem haideti sa il cautam cata vreme se poate gasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu