Fara folos

Şi ce ar folosi unui om să cîştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om în schimb pentru sufletul său? Matei16:26 Ce poti sa dai in schimbul sufletului tau, cu ce poti sa platesti, observ ca in ziua de azi sunt foarte multi oameni care nu cred in Dumnezeu, ce o sa te faci daca exista Dumnezeu , ce o sa faci cand ai trait toata viata ca si cum nu s-ar intampla nimic dupa moarte si o sa se intample, ce faci cand o sa dai ochii cu creatorul tau, cu cel a creat totul, din pacate o sa fie prea tarziu, cauta-l azi cand inca il poti gasi, nu lasa nici o secunda pentru ca nu esti tu stapan pe viata ta, nu stii cand iti vine sfarsitul, poate chiar azi...Dumnezeu te iubeste si l-a dat pe singurul Sau fiu ca tu sa fi salvat dar sa stii ca El o sa fie si drept in ziua judecatii, fa astazi o alegere inteleapta, nu mai alerga dupa lucruri care azi sunt si maine dispar ca in ceata, nimic nu e mai sigur ca Dumnezeu pe pamantul asta.

google

Marea

Marea


marți, 14 septembrie 2010

Doamne trezestene

27. Dar Eu vă spun vouă, care Mă ascultaţi: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, faceţi bine celor ce vă urăsc,
28. binecuvântaţi pe cei ce vă bleastămă, rugaţi-vă pentru cei ce se poartă rău cu voi.
29. Dacă te bate cineva peste o falcă, întoarce-i şi pe cealaltă. Dacă îţi ia cineva haina cu sila, nu-l opri să-ţi ia şi cămaşa.
30. Oricui îţi cere, dă-i; şi celui ce-ţi ia cu sila ale tale, nu i le cere înapoi.
31. Ce vreţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel.
32. Dacă iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată vi se cuvine? Şi păcătoşii iubesc pe cei ce-i iubesc pe ei.
33. Dacă faceţi bine celor ce vă fac bine, ce răsplată vi se cuvine? Şi păcătoşii fac asa.
Evanghelia dupa Luca Capitolul 6 :27-33

Isus ne arata cum trebuie sa fie dragostea noastra, El ne arata chiar si fata de cei care ne prigonesc cum trebuie sa ne comportam .....dar cine te prigoneste, te simti prigonit? de cine? ce ti-a spus ca esti prea cuminte? ca nu injuri ? ca nu fumezi? cum rezisti la o asemenea prigonire ? cum mai poti suporta? Ma intreb oare cum au suportat marii oameni ai lui Dumnezeu, cum au stat ei cu credinta dreapta fara sa le pese ca sunt chinuiti, omorati, arsi pe rug, cum au stiut ei pentru cine traiesc pentru cine pledeaza, biserica primara nu a acceptat rabat de la biblie , nu a acceptat o biserica care sa fie plina de icoane si totusi sa fie biserica lui Dumnezeu , au condamnat absolut tot de la papalitate la inchinari la icoane si la picturi la tot felul de matanii si lumanari pentru morti, ei s-au impotrivit la tot ce era inafara bibliei, 30 de ani de la revolutie au trecut Romania se afla nu departe de anii 90 cand oamenii au inceput sa creada intr-un Dumnezeu viu si adevarat scos afara din icoane si alte statui, un Dumnezeu care raspunde la ragaciuni care aude , care vede, care atinge,ne aflam aproape in acelasi punct dupa 30 de ani,Romania nu a vazut o schimbare din punct de vedere spiritual si cred ca nici nu o sa vada pana noi stim in ce credem si pana noi nu ne ridicam glasul sa spunem care este adevarul,nu o sa fie o distractie si nici o atmosfera de pace pentru ca preotii ar pierde oamenii care le cresc veniturile si nu mai au de unde sa isi faca masini scumpe si altele,fratilor trebuie sa ne trezim, trebuie sa revenim la evanghelia simpla care a predicat-o Isus si apostolii care au predicat-o martirii de dupa ei, o evanghelie fara ecumenism, fara scapari, fara locuri de interpretare, oare de ce primii crestini si martiri nu putea sa taca de spuneau la toata lumea de Isus cu pretul vietii lor, ce era in ei si nu e in noi, de ce erau asa de radicali cu viata lor, de ce nu ai interea nimic altceva decat sa vada oameni mantuiti,trebuie sa iesim afara din cuiburile noastre calde , din grupurile noastre placute care sunt aceleasi duminica de duminica si zi de zi in cursul saptamanii, uita-te in jur sa vezi cati oameni cersesc....oare ce o fi cu viata lor , ce speranta au, cum au ajuns asa, ce le-ar zice lor Isus daca ar trece pe langa ei, ce ar face EL, oameni depresivi,copii abandonati de parinti plecati la munca in alte tari.
Unde sunt crestinii din tara asta ?????La biserica duminica atat????si cu lumea ce se intampla???
Doamne aprinde in noi un foc care sa nu se mai stinga vreodata pentru vestirea evangheliei, sa arda precum un incendiu, fa ca moartea ta sa nu fie pt acei ....% crestini adevarati din romania, fa ca fiecare crestin din tara asta sa isi deschida ochii si sa vada in jur cati oameni merg in iad.Doamne trezestene.

2 comentarii:

  1. Consider ca Biserica nu trebuie sa se izoleze dar nici sa se adapteze Ea trebuie sa gfie relevanta, contemporana, atractiava si spirituala.In acelasi timp sa caute pe cei in nevoi si atunci si acestia ne vor cauta:)
    Apropos am vazut blogul tau dar si il voi urmari dar Aer Curat e blogul de testare am un nou Blog pe care poti sal vizionezi sper sa fie util http://fotografistu.blogspot.com/ la mes il gasesti la statul

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi cumnate pentru comentariu

    RăspundețiȘtergere