Fara folos

Şi ce ar folosi unui om să cîştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om în schimb pentru sufletul său? Matei16:26 Ce poti sa dai in schimbul sufletului tau, cu ce poti sa platesti, observ ca in ziua de azi sunt foarte multi oameni care nu cred in Dumnezeu, ce o sa te faci daca exista Dumnezeu , ce o sa faci cand ai trait toata viata ca si cum nu s-ar intampla nimic dupa moarte si o sa se intample, ce faci cand o sa dai ochii cu creatorul tau, cu cel a creat totul, din pacate o sa fie prea tarziu, cauta-l azi cand inca il poti gasi, nu lasa nici o secunda pentru ca nu esti tu stapan pe viata ta, nu stii cand iti vine sfarsitul, poate chiar azi...Dumnezeu te iubeste si l-a dat pe singurul Sau fiu ca tu sa fi salvat dar sa stii ca El o sa fie si drept in ziua judecatii, fa astazi o alegere inteleapta, nu mai alerga dupa lucruri care azi sunt si maine dispar ca in ceata, nimic nu e mai sigur ca Dumnezeu pe pamantul asta.

google

Marea

Marea


miercuri, 9 martie 2011

Lupta cu strategie

Am fost cam lenes in ultimele luni si nu am mai scris nimic pe blog, dar iata-ma scriu din nou ceva, poate si pentru ca am fost socat de o veste.
Nu vreau sa va spun ce ma socat pentru ca e cam naspa, dar o sa va scriu ceva ce am pe inima.
Eu cred ca de multe ori noi oameni gresim si cateodata facem niste greseli fatale dar cu toate astea mai exista cale de intoarcere, cateodata raman lucruri in spatele nostru pentru ca anumite lucruri nu pot disparea pur si simplu dar daca vrei sa te intorci la Dumnezeu dupa ce ai pacatuit El iti da solutii si pentru cele mai spinoase probleme.
Dumnezeu ne iubeste pe fiecare si isi doreste foarte mult sa fim sinceri cu El, noi de multe ori impachetam pacatul nostru foarte frumos si in loc sa spunem ca e un rahat spunem ca uite ce invelis frumos are, in loc sa luam taurul de coarne si sa ne pocaim cu adevarat, cautam tot felul de scuze si circumstante atenuante, in loc sa vorbim cu un prieten , lider despre problema noastra incercam cu puterile noastre sa ne luptam lupta cea mare.
Si rezultatele nu se lasa asteptate, ne invartim intr-un cerc vicios si luptam cu morile de vant, si din pacate pierdem ani buni luptandu-ne singuri fara strategie cand am putea in timp mult mai scurt sa fim liberi si sa luptam pe alte fronturi cum ar fi evanghelizarea si trairea sfanta a unei vieti care lasa o mireasma placuta.
Sa nu uitam ca biserica lui D-zeu e fara pata si fara zbarcitura si D-zeu nu se inseala.
La final va incurajez sa cautati un frate de incredere sa va deschideti inima si sa incepeti sa lucrati la problemele din viata voastra, va promitca veti vedea rezultate surprinzatoare.

Un comentariu:

  1. Ce înseamnă să avem o credință mare? Veţi auzi lucruri noi!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=V3-fhvlYfn8#t=573s

    Aici e secretul pentru o viaţă plină de binecuvântări!
    Ține doar 13 minute cu tot cu text. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere