Fara folos

Şi ce ar folosi unui om să cîştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om în schimb pentru sufletul său? Matei16:26 Ce poti sa dai in schimbul sufletului tau, cu ce poti sa platesti, observ ca in ziua de azi sunt foarte multi oameni care nu cred in Dumnezeu, ce o sa te faci daca exista Dumnezeu , ce o sa faci cand ai trait toata viata ca si cum nu s-ar intampla nimic dupa moarte si o sa se intample, ce faci cand o sa dai ochii cu creatorul tau, cu cel a creat totul, din pacate o sa fie prea tarziu, cauta-l azi cand inca il poti gasi, nu lasa nici o secunda pentru ca nu esti tu stapan pe viata ta, nu stii cand iti vine sfarsitul, poate chiar azi...Dumnezeu te iubeste si l-a dat pe singurul Sau fiu ca tu sa fi salvat dar sa stii ca El o sa fie si drept in ziua judecatii, fa astazi o alegere inteleapta, nu mai alerga dupa lucruri care azi sunt si maine dispar ca in ceata, nimic nu e mai sigur ca Dumnezeu pe pamantul asta.

google

Marea

Marea


luni, 3 ianuarie 2011

Chipurile care te citesc

Astazi m-am uitat ca de obicei pe facebook si am dat de un site al unui prieten : Eugen Bucurescu, situl este : www.eugenbucurescu.info si acolo am descoperit un articol despre chipuri.
Este foarte interesant cum folosesc magazinele cardurile de fidelitate sa vada ce cumperi si ce fel de client esti si chiar cele care au afisaj electronic sa iti schimbe pretul in functie de cat de fidel esti , m-i se pare hotie pe fata sa imi vanda ceva mai scump doar pentru ca nu sunt un cumparator fidel al acelui magazin si sa imi schimbe pretul cand ma apropi de raft, dar asta este tehnologia.
Mai jos aveti niste linkuri pentru a vedea o serie de videouri despre chipuri si carduri de fidelitate .
Va doresc vizionare placuta si desteptare rapida.
http://www.youtube.com/watch?v=up73NGkIPlM&feature=related acesta este despre craduri de fideliate, este doar primul dintr-o serie de 7.
http://www.youtube.com/watch?v=n4E0dj-H-rI&feature=related acesta este despre semnul fiarei si alte lucruri foarte interesante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu