Fara folos

Şi ce ar folosi unui om să cîştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om în schimb pentru sufletul său? Matei16:26 Ce poti sa dai in schimbul sufletului tau, cu ce poti sa platesti, observ ca in ziua de azi sunt foarte multi oameni care nu cred in Dumnezeu, ce o sa te faci daca exista Dumnezeu , ce o sa faci cand ai trait toata viata ca si cum nu s-ar intampla nimic dupa moarte si o sa se intample, ce faci cand o sa dai ochii cu creatorul tau, cu cel a creat totul, din pacate o sa fie prea tarziu, cauta-l azi cand inca il poti gasi, nu lasa nici o secunda pentru ca nu esti tu stapan pe viata ta, nu stii cand iti vine sfarsitul, poate chiar azi...Dumnezeu te iubeste si l-a dat pe singurul Sau fiu ca tu sa fi salvat dar sa stii ca El o sa fie si drept in ziua judecatii, fa astazi o alegere inteleapta, nu mai alerga dupa lucruri care azi sunt si maine dispar ca in ceata, nimic nu e mai sigur ca Dumnezeu pe pamantul asta.

google

Marea

Marea


marți, 19 iulie 2011

Hero

Hello, m-am gandit sa mai scriu ceva ascultand melodia Hero de la Skillet, e o super melodie, linkul este chiar de la melodie :http://www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY.
Cred ca de multe ori suntem in situati in care chiar simti nevoie de un superman sau de cineva care pur si simplu sa te scoata din problema ta, ai vrea sa dispari pur si simplu in alta zona a pamantului unde nu te stie nimeni, vestea buna este ca Isus nu face magii sa dispari pur si simplu dar El iti asculta rugaciunea si te scoate din problema ta; trebuie sa intelegi un lucru El o face in stilul lui pentru ca EL are mai multe date ale problemei tale, EL stie si ce se va intampla in viitor ceea ce tu nu sti, de asta de multe ori nu apare raspunsul imediat dar EL nu te lasa de izbeliste .
Pe de alta parte trebuie sa iti pui si tu ordine in viata ta, sa iti ceri iertare de pacate , sa vezi unde ai putea sa schimbi ceva in viata ta( ce de ex. sa folosesti mai putin calculatorul si sa te intalnesti mai des cu prietenii sa va rugati impreuna),sa iti faci partea ta, sa iti rezolvi problemele in relatiile tale si peste toate sa te incredintezi in mana lui D-zeu.
El te iubeste si nu o face pentru ca esti mai bun ci pentru ca Isus a murit ca jertfa in locul tau ca tu sa fi acceptat de Tatal in imparatia cerurilor,toti suntem pacatosi si nimeni nu poate ajunge la Tatal decat prin Isus, slavit sa fie EL.
Doamne schimba-ne azi.

marți, 5 iulie 2011

Crestinii si batranetea

A mai trecut un an si am ajuns la varsta de 33 de ani, frumoasa varsta, in nici un caz potrivita cu titlul meu , dar indiferent ca ai 18 ani sau 50 cand mai trece un an te simti mai batran cu un an cel putin :).
Acum se intampla sa fiu si crestin inafara de faptul ca a mai trecut un an, gandindu-ma la asta am ajuns la urmatoarea concluzie:
CRESTINI NU IMBATRANESC EI DOAR SE APROPIE MAI MULT DE INTALNIREA MULT ASTEPTATA CU CREATORUL LOR, DUMNEZEUL LOR, CEL CARE AI IUBESTE ASA MULT SI CEL PE CARE IL IUBESC ASA DE MULT.